skip to Main Content

Alleschepen.nl is een website die informatie verschaft over schepen. Van de bouw tot de geschiedenis van schepen van jaren terug en van heden. De focus wordt meer gelegd op de bouwstructuur. Hoe men toen der tijd grote schepen als Titanic bouwden en hoe dat nu wordt gedaan. Er wordt daarbij ook de geschiedenis van bepaalde schepen op de website geplaats. Zo vindt je ook de reden voor het bouwen van zulke schepen en nog meer.

De website verschaft een uitgebreide kader van informatie ten aanzien van verschillende schepen die gebouwd werden en gebouwd worden.

Ben je iemand die geïnteresseerd is in schepen en het architectuur werk dat daarbij komt of iemand die zich meer in de geschiedenis verdiept van schepen en je wat suggesties hebt ten aanzien van de informatie dat op de website wordt geplaats?

Dan mag je altijd contact maken. Jou suggesties als opmerkingen worden in acht genomen. Voor elke suggestie die jij dan opstuurt voor verbetering van de informatie op de website, wordt je bedankt. Het is een manier om aan de wensen en verwachtingen van jou als klant te voldoen en je tevreden te stellen. Maar behalve dat is het ook een manier om van jou te kunnen leren. Het is een leerproces dat aangegaan wordt door het uitwisselen van ideeën die anderen die de website bezoeken ook van profiteren.

 

Er wordt ervoor gezorgd dat alles dat op de website komt te staan correct en juist is in geschrift. De informatie wordt dus eerst gescreend voor het op de website komt te staan. Maar mocht het zijn dat jij een expert bent of veel weet van schepen en je de informatie op de website niet juist vindt mag je dan zeker wel contact opnemen. Er wordt dan over de juistheid van de informatie met jou gesproken. Er wordt hierbij ook geluisterd naar jou redenering van de onjuistheid van de informatie.

Voel je dus vrij een bericht te sturen. Er wordt toch wel iets van elkander afgeleerd.

Heb je leuke ideeën voor wat exposure voor de website of hoe de interesse van anderen omtrent hierover te tikken? De website staat ook open voor suggesties ten aanzien hiervan. Het mag hierbij gaan om de informatie dat op de website geplaats wordt, evenementen die gehouden kunnen worden, beurzen of tentoonstellingen die georganiseerd kunnen worden, presentaties en noem maar op.

Elke idee die jij hebt voor de verbetering van de informatie op de website als ook voor het zorgen van meer exposure voor de website en de bouw schepen in het algemeen  is welkom. Dit alles wordt in acht genomen om ervoor te zorgen de website aantrekkelijker voor jou als geïnteresseerde te maken alsook voor hen die nog geen interesse hierin tonen.

Neem dus contact op indien je enkele tips of ideeën hebt. Zo wordt jij als klant betrokken. In plaats van dat je de website alleen bezoekt, heb je dan ook het gevoel dat je erbij hoort en het gevoel van interactie. Dit helpt dan ook de klanttevredenheid te verhogen.

Share Button
Back To Top