skip to Main Content

Tips om schip logo te bedrukken

LogoHet bedrukken van truitjes, broeken en al is niets nieuws. Er zijn vele truitjes te zien met geschrijf op tekeningen erop bedrukt.

Heb je een leuke tekening of de logo van een schip die je wil laten bedrukken?

Dan kan je dat door een drukkerij laten doen. Voor meer informatie ten aanzien hiervan ben je op de website bedrijfskleding bedrukken terecht. Maar zeg je dat je het wel eens zelf wil proberen dan vindt je hieronder enkele tips die je daarmee kunnen helpen.

Enkele tips over het bedrukken van een schip logo zijn als volgt:

  • De grootte

Het gaat hierbij om de grootte van de tekening zowel de trui. De grootte van de tekening en de trui zijn essentieel om te weten hoe de tekening oftewel logo erop te laten bedrukken. De logo op je telefoon of een stuk a4 papier is best wel klein. als je dit wat groter wilt hebben zal de grootte van de trui een rol spelen. De grootte van de trui is het aantal ruimte dat je. Je wilt het ook niet te klein hebben dat het bijna niet te zien is. let er dus op hoe groot de logo is en hoe groot je het wilt hebben en let ook op de maat trui die je neemt.

  • Type kleding (stof)

Hier wordt de type stof waarvan de trui of kleding is gemaakt. Wat is het precies dat je wil laten bedrukken en is dat wel mogelijk. Elk type stof werkt anders. Wat voor de ene is gelukt werkt voor de andere weer anders. Let er dus op dat de stof van de trui die je wilt bedrukken wel te bedrukken is. vooral als je dat zelf wilt doen.

  • Kleur

Denk je dat de kleur niet zo zeer een rol speelt heb je het glad mis. Je wilt zeker wel dat het mooi uitkomt al bedruk je het ook zelf. Gewoon kleuren door elkaar kiezen kan maken dat de trui te druk wordt. De kleur van je logo zal ook helpen met het uitkiezen van de kleur van je trui. Als het om 1 kleur gaat dan kunne vele kleuren daarop werken, maar als de logo meer dan 1 of 2 kleuren heeft dan moet je ook even kijken welke ander kleuren het best passen.

  • De type bedrukking

Er zijn verschillende manieren waarop je een trui kan laten bedrukken. De manier waarop je het beslist te doen zal het resultaat bepalen. 2 manieren van hoe te bedrukken zijn de zeefdruk en de transferdruk. Beide geven een verschillend resultaat. Bij transferdruk wordt gebruik gemaakt van transferpapier en bij de zeefdruk wordt gebruik gemaakt van een zeefdruktafel. Aan de ene kant geeft de zeefdruk wel een heldere bedrukking.

Dit zijn het dan enkele tips voor het bedrukken van een schip logo. Er zijn er meer, maar als het gaat om de basis dan zijn deze 4 het. Als je iets gaat laten bedrukken zijn het deze 4 punten waarmee je rekening zou moeten houden.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top