skip to Main Content

Wij maken de schepen op de juiste manier aan verkopen dat. Onze schepen zijn deskundig gebouwd. Vanwege de duurzame materiaal en efficiënte bouw zijn wij van alleschepen.nl de betrouwbaarste scheepsbouwbedrijf. Wij van het bedrijf willen graag dat je goede schepen geleverd krijgt, omdat dit anders voor schade zorgt. Duur betalen voor een goed betekent ook dat het van goede kwaliteit is. Wij van alleschepen.nl willen graag tot uw dienst zijn.

We bouwen kwalitatieve schepen

Het doel van alleschepen.nl is om de beste schepen te bouwen, zodat het leven lang mee kan gaan. Ons scheepsbouwer kan niet alleen bouwen, maar ook onderhouden en ontwerpen. Wij vervullen jou wens gekeken naar welk soort ontwerp je wilt. Er zijn verschillende soorten schepen die gebouwd kunnen worden en daarvoor kan onze scheepskundige jou helpen. Vanwege de goede kwaliteit van materialen is het mogelijk gemaakt dat de schepen niet verslijten of beschadigen. Het bouwen van een containerschip en een zeilschip verschillen. Alleen onze deskundigen weten hoe dat hoort en in welk volgorde. Als dit niet goed wordt gedaan kan het nadelig zijn voor de koper, wat helemaal niet zo mag zijn. Je hoeft als klant niet te vrezen dat het mis gaat, omdat wij behalve scheepsbouwers ook andere deskundigen in dienst hebben die hun deel van het werk doen zoals lassers, monteurs en nog andere die erbij horen.

Bij ons staat de klant centraal

Wij willen de klant alle mogelijkheid geven om tot het uiterst te kunnen genieten van hun boot. Onze deskundigen weten precies wat jij als klant wilt en gaat net zo lang door totdat het in 1 keer goed is. Onze deskundigen hebben alle geduld en vinden niets moeilijk. Het hangt van jou ontwerp af hoe lang het zal duren. Niets is onmogelijk voor ons. Daarom is er een website waarop je alle informatie kunt vinden en ook gelijk contact kunt nemen. Je kunt hier ook zien welke ontwerpen we hebben gehad en wat voor mogelijkheden er nog zijn. In ons bedrijf is er sprake van teamwork. Mocht het zijn dat de bouwer iets niet kan, omdat het niet zijn vak is dan komt de gerichte deskundige om te helpen. Wij doen geen dingen die niet tot ons behoort, maar halen een ander erbij die het wel weet. Wij geven de klant geen kans om te klagen. Als de boot af is dan is het in 1 keer goed. De klant krijgt geen kans om weer terug te komen. Wij hebben alle geduld en doen het werk met plezier. Geen enkel ontwerp is onmogelijk voor ons.

Share Button
Back To Top