skip to Main Content

De website focust zich zoals de naam het al zegt zich op alles dat te maken heeft met schepen. Hieronder valt de bouw, geschiedenis en architecten die aan het structuur van bepaalde schepen hebben gewerkt. De website verschaft informatie daarvan, maar is niet de enige waarvoor het staat.

Is er iets dat jij als ondernemer of organisator op de website wilt adverteren, dan mag dat. Je mag op de website advertenties laten plaatsen voor een redelijk goedkope prijs.

Er wordt er heus niet veel voor gevraagd. Er zijn wekelijks een tal van mensen die de website bezoeken waarvan er enkele zullen zijn die interesse in de advertentie tonen. Dit geldt voor elke advertentie. Zowel een advertentie van een product als bedrijf is mogelijk.

Evenementen, organisaties, deals? Voor elke geschikte advertentie mag je contact opnemen.

Het geeft dan niet als het een product is die je wilt promoten, een bedrijf meer exposure op deze manier wilt brengen of een organisatie.

Advertenties die je wilt laten plaatsen om meer aandacht te schenken aan een evenement dat georganiseerd wordt of het stimuleren van een aankoop.

De website staat open voor allen.

Wacht dus niet langer en stuur gelijk een bericht en van daaruit wordt er dan verder gewerkt.

 

Share Button
Back To Top